youtube banner

Youtube Banner (Kapak) Fotoğrafı + PSD indir #20 DeadPool 2D youtube banner template PSD indir. Merhaba Bu yazımda sizlere Deadpool temalı yeni bir youtube kapak fotoğrafı çalışması paylaşacağım. Çalışmanın demo görüntüsü yukarıda olduğu gibidir. Bannerde facebook, twitter, ve instagram hesaplarınızı eklemeniz için sosyal alanlar bırakılmıştır. Bu banner çalışması 2560x1440 pixel boyutlarında olup, TV, Telefon, Tablet ve bilgisayarla %100 uyumludur. Bu banneri kullanabilmeniz için bilgisayarınızda adobe photoshop proğramının kurulu olması yada farklı bir bir psd düzenleme proğramının kurulu olması gerekmektedir. PSD dosyasını indirmek için aşağıdaki indirme butonlarını kullanabilir, daha önce photoshop tercübeniz yoksa psd dosyasını nasıl düzenleyeceğinizi aşağıdaki videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz.

Videolu Anlatımı

  şifre: tasarimindir.blogspot.com

: youtube banner, youtube banner template, youtube banner boyutu, youtube banner psd, youtube, banner yapma, youtube banner arka plan, youtube banner template psd, youtube banner size, youtube banner yapımı, youtube banner yapma sitesi, youtube banner and logo template
Youtube Banner (Kapak) Fotoğrafı + PSD indir #18 Merhaba, Sitemizde, Youtube kanalınızda kullanabilmeniz için yüzlerce youtube banner psd dosyası bulunmakta. Banner çalışmalarımızın hepsi, Tamamen Ücretsiz ve herhangi bir reklam barındırmamaktadır. Bu yazıda amacım sizlere tabiki bunları anlatmak değil ama yazacak bir şey bulamadım :) Neyse, Aşağıdaki videoyu izleyerek psd dosyasını nasıl düzenleyeceğinizi öğrenebilr, video altındaki butonları kullanarakta psd yi indirebilirsiniz. İyi Çalışmalar.

Videolu Anlatımı

  şifre: tasarimindir.blogspot.com
Youtube Banner

Youtube Banner (Kapak) Fotoğrafı + PSD indir Bu youtube banner fotoğrafının psd dosyasını indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. Photoshop hakkında pek bilgi sahibi olmayan arkadaşlar için basit bir anlatım videosunu hazırladım. PSD dosyasını açmadan önce FONT klasöründeki yazı stillerini bilgisayarınıza yüklemeyi unutmayın. Bir başka psd paylaşımında görüşmek üzere kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.

Videolu Anlatımı

  şifre: tasarimindir.blogspot.com

Youtube Banner (Kapak) Fotoğrafı + PSD indir #17 Merhaba, Bu banner çalışmamda Türk Bayrağı ve Türk Askeri motiflerini harmanlayarak yeni bir youtube banner template  hazırladım. Oldukça başarılı bir banner çalışması oldu.

Özellikle Askeri videolar çeken kanalların hoşuna gideceğini  düşündüğüm bu banner de Kırmızı ve beyaz tonlarını kullanarak TÜRK bayrağı renklerini  yakalamaya çalıştım.  Ülkücü arkadaşlar için Bozkurt eklemeyi'de düşündüm fakat görsel açıdan hoş bulmadığım için bu banner'de bozkurt simgesini kullanmayıp, başka temalara sakladım. 


Videolu Anlatımı

  şifre: tasarimindir.blogspot.com
Youtube banner

Youtube Banner (Kapak) Fotoğrafı + PSD indir. Merhaba,  Youtube banner psd paylaşımlarımıza her zaman olduğu gibi tam gaz devam ediyoruz. Bu yazımızda youtube banner template serimizin 16. çalışması müzik temalı bir banner oldu.  Her zaman olduğu gibi yine bu banner çalışmasında da herhangi bir ücret talep etmiyor, tüm çalışmalarımızda olduğu gibi bu çalışmada ücretsiz. Youtube Banner Template #16'nin psd dosyasını  indirmek için aşağıdaki indirme bağlantılarını kullanabilirsiniz. İndirdiğiniz psd dosyasını Adobe Photoshop proğramı yardımı ile açıp gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra PNG formatında kaydedin. Hepsi Bu kadar. İyi Çalışmalar.


Videolu Anlatımı

  şifre: tasarimindir.blogspot.com

Youtube Banner (Kapak) Fotoğrafı + PSD indir. Merhaba,  Youtube banner psd paylaşımımıza tam gaz devam ediyoruz. Bu yazımızda youtube banner template serimizin 15. çalışmasını paylaşacağız. Her zaman olduğu gibi yine bu banner çalışmasında da herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Tüm çalışmalarımızda olduğu gibi bu çalışmada ücretsiz. Youtube Banner #15'in psd dosyasını  indirmek için aşağıdaki indirme bağlantılarını kullanabilirsiniz. İndirdiğiniz psd dosyasını Adobe Photoshop proğramı yardımı ile açıp gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra PNG formatında kaydedin. Hepsi Bu kadar. İyi Çalışmalar.


Videolu Anlatımı

  şifre: tasarimindir.blogspot.com
free youtube banner template

Call of Duty - Youtube Banner (Kapak) Fotoğrafı + PSD indir . Merhaba, Bu yazımızda Call Of Duty savaş oyunu temalı yeni bir youtube banner çalışması paylaşacağız. Aşağıdaki indirme bağlantılarını kullanarak hazırladığımız bu banner çalışmasının psd dosyasını bilgisayarınıza indirebilir ve Adobe Photoshop proğramı yardımı ile kendi youtube kanalınıza göre özelleştirebilirsiniz.

Özellikle youtube'ta oyun videoları çeken arkadaşları düşünerek hazırladığımız bu çalışmada Call of Duty yazı fontunu kullandık. Böylece  kanal fotoğrafımıza daha premium bir görünüm kazandırmış olduk.


Videolu Anlatımı

  şifre: tasarimindir.blogspot.com

Merhaba, 
Metin2 Font indir. Bu yazımızda Metin2 oyununun logosunda kullanılan yazı fontunu siz değerli takipçilerimiz ile ücretsiz bir şekilde sizlerle paylaşıyoruz. Bundan böyle sitemizde yazı fontu paylaşımlarıda yapılacaktır. Yukarıdaki menüden font bölümüne tıklayarak birbirinden güzel yüzlerce yazı fontunu ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Metin2 Yazı fontu aşağıdaki indirme butonlarını kullanarak indirebilirsiniz.

  şifre: tasarimindir.blogspot.com
Coca Cola Font

Coca-Cola  yazı fontu ücretsiz indir. (Loki Cola font) Bu yazımızda siz değerli takipçilerime Loki-Cola isimli bir yazı fontu paylaşacağım. Bu yazı fontu günümüzde de Coca Cola markasının kullanmış olduğu bir yazı fontudur. Bildiğiniz gibi markaların oluşturulmasında yazı fontları büyük bir önem arz etmektedir.

Bu nedenle gerek okuyuş gerekse görsel açıdan logolar bu işin bel kemiği niteliğindedir. Coca Cola Font indir. Belki işiniz için bu yazı fontunu aradınız, belki de bu yazı fontu hoşunuza gitti ve font arşivinizde yer vermek istediniz. Orası beni pek fazla ilgilendirmez fakat eğer bu yazı fontu işinizi görürse yorumlarda belirtmenizi rica ediyorum.

Coca Cola Yazı Fontu

  şifre: tasarimindir.blogspot.com
Youtube Banner Template

Outlast - Youtube Banner (Kapak) Fotoğrafı + PSD indir #13 . Bu yazımda siz değerli ziyaretilerim için özel olarak hazırladığım Outlast temalı  yeni bir youtube banner  çalışması paylaşacağım. Aşağıdaki indirme butonlarını kullanarak bu banner'in psd dosyasını ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Outlast PC Platformu için geliştirilmiş bir korku oyunudur. Youtube'ta bu oyunla ilgili binlerce video çekilmiştir. Özellikle korku oyunlarına ilgi duyan arkadaşlar için OUTLAST oyununu tavsiye edebilirim. 

Videolu Anlatımı

  şifre: tasarimindir.blogspot.com
author
Jake Simms
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt utlaoreet dolore.