facebook kapak psd

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır hazır facebook kapak (cover) fotoğrafı psd dosyası paylaşımını durdurmuştuk. Bunun için sizlerden özür diliyorum. Bugün itibari ile facebook kapak fotoğrafı paylaşımlarımız tekrar başlamıştır. 

Bu sefer ki paylaşımlarımızın yaklaşık 20 tanesi '' Kalemsiz Grafiker'' çalışması olacak. Bu güzel çalışmaları siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmamıza olanak sağlayan Kalemsiz Grafiker'e ( Rezan Demirhan'a) teşekkür ediyoruz. PSD dosyasını sizlerle paylaşmadan önce sizlere Rezan Demirhan (Kalemsiz grafiker) hakkında bir kaç bilgi vermek istiyorum. Rezan Demirhan (Kalemsiz Grafiker) hazırlamış olduğu çalışmaları kendi blog sitesinde ücretsiz olarak paylaşan Orta ve Professiyonel seviyelerde photoshop kullanan bir grafiker'dir.

Rezan Demirhan hakkında kısaca bir bilgi verdiğmize göre artık bu yazıyıda sonlandırmanın vakti geldi. Son olarak eklemek istiyorum, Facebook kapak fotoğrafı  PSD dosyasını açmadan önce rar içersindeki yazı fontlarını bilgisayarınıza yüklemeyi unutmayın! Kendinize iyi bakın. İyi Çalışmalar. Rar şifresi: tasarimindir.blogspot.com'dur.

Videolu Anlatımı
İndirme Bağlantıları
-----------------------------------------
-----------------------------------------
Youtube Hazır Kapak (Banner) Fotoğrafı + PSD indir #11

Merhaba, Bugün kü yazımda sizlere '' Tasarım indir '' tarafından hazırlanmış olan Minecraft konulu bir youtube kapak (banner) fotoğrafı paylaşacağız.

Arkadaşlar Minecraft Youtube banner (kapak) fotoğrafını düzenlemenizi kolaylaştırmak adına küçük bir eğitim videosu hazırladık. PSD dosyasını kullanmadan önce Yazı fontlarını bilgisayarınıza yüklemeyi unutmayın. Rar şifresi tasarimindir.blogspot.com''  dur. Başka bir çalışmada görüşmek üzere...

Videolu Anlatımı  

İndirme Bağlantıları
-----------------------------------------
  Mediafire - Boyut: [12.91 MB]
  şifre: tasarimindir.blogspot.com
-----------------------------------------
author
Jake Simms
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt utlaoreet dolore.