468x60
Merhaba, Bugün sizlere 468x60 pixel boyutunda bir reklam banneri psd'si paylaşacağım. İndireceğiniz arşiv dosyasının içersinde bannerimize ait 4 adet psd dosyası mevcut. Bu psd dosyalarının hepsi aynı olmakla beraber sadece arkaplan renkleri (Yeşil, Gri, Mavi, Pembe) değişiktir. Reklam Bannerinin hazırlanma videosunu aşağıya ekleyeceğim. Videoyu izleyerek banneri nasıl hazırlandığını ve banneri nasıl düzenleyeceğinizi öğrenebilirsiniz. 

Videolu Anlatımlı


İndirme Baglantilari

indir
 Flat
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere internette dolaşırken keşfettiğim tamamen ücretsiz 7 adet flat logo paylaşacağım. Logolar içerisinde 7 adet akıllı nesne bulunan tek bir psd dosyasından oluşmaktadır. Logolar akıllı nesneye dönüştürldüğü için bazı arkadaşlarımız logoları düzenlemede sıkıntı yaşiyor. Onlar içinde logoları nasıl düzenleyeceklerini gösteren bir eğitim videosu çektim. Videoyu 720p HD Kalitede izleyerek logoları nasıl düzenleyeceğinizi kolayca öğrenebilirsiniz. Umarım faydalı bir yazı olmuştur.

indir
facebook kapak
Merhaba arkadaşlar bugün sizler için hazırlamış olduğum Tribün v1 isimli  facebook kapak fotoğrafı'nın psd dosyasını ücretsiz olarak paylaşacağım. Photoshop kullanmayı bilmeyenler veya photoshop'ta henüz acemi olan arkadaşlarımız içinde 720p HD çözünürlüğe sahip bir eğitim videosuda çektim. Aşağıdaki videoyu HD kalitede izleyerek Tribün v1 isimli facebook kapak psd çalışmamızdan onlarda istifade edebilirler.Umarım beğenirsiniz. İyi Günler.

Psd' dosyasını açmadan önce arşivin içersinde bulunan tüm yazı fontlarını bilgisayarınıza yüklediğinizden emin olun aksi halde tasarımda  bozukluklar meydana gelebilir. Tribün v1 facebook kapak fotoğrafımızın PSD' dosyasını aşağıdaki indirme butonundan indirebilirsiniz. Rar şifresi: tasarimindir.blogspot.com'dur.

Videolu Anlatımı
İndirme Bağlantıları
-----------------------------------------
-----------------------------------------
author
Jake Simms
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt utlaoreet dolore.