kapak PSD
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Uruk v2 facebook kapak fotoğrafı psd dosyasını ücretsiz olarak paylaşacağım.  Uruk v2 facebook kapak fotoğrafımızın tasarım önizlemesini yukarıdaki resimde olduğu gibidir. Kapak fotoğrafındaki logoda Akıllı Nesne kullanılmıştır.

Psd' dosyasını açmadan önce arşivin içersinde bulunan tüm yazı fontlarını bilgisayarınıza yüklemeyi unutmayın aksi halde tasarımda  bozukluklar meydana gelebilir. Uruk v2 facebook kapak fotoğrafımızın PSD' dosyasını aşağıdaki indirme butonundan indirebilirsiniz, Rar arşivimizin şifresi ''tasarimindir.blogspot.com''dur.

İndirme Bağlantıları
-----------------------------------------
-----------------------------------------

Bu yazıda sizlere premium efekt setimden 'unspoken action' isimli action (efekt) dosyasını ücretsiz olarak paylaşacağım. Bu efekt dosyasını Android tabanlı telefon uygulamaları olan CandyCamera veya Retrica'nın ücretsiz olarak sunduğu efektlerle sakın bir tutmayın. Unspoken action isimli bu efekt, Modellerin fotoğraf çekimlerinde kullanıldığı özel bir efekttir. Efekt dosyasını nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız, Sizin için çektiğim action kullanım videomu izleyebilirsiniz.

indir
wallpapers,arkaplan
Herkese Merhaba, Bugün sizlere her biri (HD) yüksek çözünürlüğe sahip  içerisinde ünlü modellerinde yer aldığı HD Girls Wallpaper (Güzel kızlar) arkaplan paketini paylaşacağım. Bu arkaplan resimlerini bilgisayarınızda, tabletinizde veya telefonunuzda rahatlıkkla kullanabilirsiniz. Bu pakette toplam 10 adet görsel bulunmaktadır.

indir
Facebook kapak PSD
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere uruk v1 facebook kapak fotoğrafı psd dosyasını ücretsiz olarak paylaşacağım.  URUK v1 facebook kapak fotoğrafımızın tasarım önlemesini yukarıdaki fotoda olduğu gibidir. Dilerseniz fotoğrafa tıklayarak tam boyut olarakta görebilirsiniz. Psd' dosyasını açmadan önce arşivin içersinde bulunan tüm yazı fontlarını bilgisayarınıza yüklemeyi unutmayın aksi halde tasarımda  bozukluklar meydana gelebilir. URUK v1 facebook kapak fotoğrafımızın PSD' dosyasını aşağıdaki indirme butonundan indirebilirsiniz, Rar arşivimizin şifresi ''tasarimindir.blogspot.com''dur.

İndirme Bağlantıları
-----------------------------------------
-----------------------------------------
Facebook kapak PSD
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere mor v1 facebook kapak fotoğrafı psd dosyasını ücretsiz olarak paylaşacağım.  Mor v1 facebook kapak fotoğrafımızın tasarım önlemesi yukarıdaki fotoğrafta olduğu gibidir. Adobe Photoshop proğramını kullanmaya yeni başlayan arkadaşlar için küçük bir hatırlatma psd' dosyasını açmadan önce arşivin içersinde bulunan tüm yazı fontlarını bilgisayarınıza yüklemeyi unutmayın aksi halde tasarımda bozukluklar meydana gelebilir. Mor v1 facebook kapak fotoğrafımızın PSD' dosyasını aşağıdaki indirme butonundan indirebilirsiniz, Arşiv şifresi her zaman olduğu gibi yine ''tasarimindir.blogspot.com'' dur.


Videolu Anlatımı

  şifre: tasarimindir.blogspot.com
graffiti

Merhabalar, Bugün sizlere grafik tasarımlarınızda veya kapak fotoğraflarınızda kullanabileceğiniz 10 adet premium graffiti yazı fontunu ücretsiz olarak paylaşacağım. Bu yazı fontları baştan salma falan değil, hepsi özenle seçilmiş kendi bilgisayarımdada kullandığım kaliteli yazı fontlarıdır. Özellikle ''Graffiti'' tasarımlara hayran olan, graffiti'ye sempati duyan, graffiti yapmaya merakı olan arkadaşlar için hazırladığım bu font arşivdeki tüm yazı fontlarını aşağıdaki indirme butonundan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

    İndirme Linkleri

    indir buton 

    facebook kapak psd

    Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ücretsiz olarak hazırladığım graffiti v1 facebook kapak fotoğrafı psd çalışmamı paylaşacağım. Tasarımda profesiyonellik hazı uyandırmak için  Mor, sarı, turuncu ve pembe gibi göze hoş gelen canlı ve bir biriyle uyumlu renkler kullanılmıştır. Tasarımda başlık ve slogan alanının ön plana çıkması için arkaplan resmi bulanıklaştırılmıştır. Ayrıca başlık ve slogan yazılarının renkleride arkaplan resminin içerisindeki renkler göz önünde bulundurularak seçilmiştir.

    Çalışmayı hazırlarken dalgınlığıma gelmiş ve çalışmayı 850x315 px. boyutu yerine 850x350 boyutunda hazırlamışım. Ancak bu küçük hata kullanım açısından bir problem oluşturmaz. Kapak fotoğrafını test ettim gayet şık bir şekilde facebook duvarına yerleşiyor. PSD dosyasını düzeltemezmisin diye sorabilirsiniz hemen onada cevap vereyim, düzeltebilirim aslında ama bu aralar tembelliğim üstümde :)

    Bilgisayarınıza indireceğiniz rar arşivinin içerisinde PSD dosyası, Yazı fontu, Önizleme resmi mevcuttur. Yazı fontunu bilgisayarınıza yükledikten sonra photoshop proğramını açmanızı öneririm aksi halde photoshop proğramı yazı fontunu bulmakta sıkıntı çıkarabilir. Tasarımı Güle güle kullanın :) Rar şifresi: tasarimindir.blogspot.com'dur.

    Videolu Anlatımı

    İndirme Bağlantıları
    -----------------------------------------
    -----------------------------------------
    author
    Jake Simms
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt utlaoreet dolore.